2 Ağustos 2013 Cuma

Spartacus izle : War Of The Damned – Türkçe Altyazılı HD izle



İzlemek için => Spartacus izle : War Of The Damned – Türkçe Altyazılı HD izle
Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olan Spartacus: War Of The Damned Türkçe Altyazılı izle filmi tüm dünyada izlenme rekorları kırıyor.Köle olarak satılan Spartacus generale karşı gelmiştir, buna karşılık general Spartacusu arenada idam ettirecektir. Üzerine tam 4 adam gönderilen Spartacus hepsini öldürmeyi başarır.Seyirciler de Spartacus’un ölmesine izin vermezler ve tezaruat yaparak desteklerler.
Bu olaydan sonra Spartacus idam edilmez. Batiatus’un gladyatör okuluna verilir.Spartacus bölümleri başlar ve böylece bir serüven devam edecek olaylar gelişir.Emin olun bu diziye başlayınca bırakamayacaksınız.Filmin sahneleri,efektleri,kurgusu,konusu ve oyuncuların sergiledikleri oyunculuklar çok başarılı.Çizgi roman estetiğinin ve ileri görsel efekt teknolojilerinin tüm nimetlerinden yararlanılarak çekilmiş bir film.Ara vermeden seyredebileceğiniz bu eşsiz serüvene buyrun sizde ortak olun.
FİLMSİTENİZ.COM iyi seyirler diler

Yönetmen : Jesse Warn , Mark Beesley , Michael Hurst , Rick Jacobson , T.J. Scott

IMDB Puanı: 8.7


İzlemek için => Spartacus izle : War Of The Damned – Türkçe Altyazılı HD izle

aksiyon filmleri , en iyi filmler , Spartacus izle , Spartacus izle : War Of The Damned - Türkçe Altyazılı HD izle , Spartacus: War Of The Damned 3.Bölüm hd izle , Spartacus: War Of The Damned 3.Bölüm izle , Spartacus: War Of The Damned 3.Bölüm online izle , Spartacus: War Of The Damned 3.Bölüm tek parça izle , Spartacus: War Of The Damned 3.Bölüm Türkçe Altyazılı izle , Spartacus: War Of The Damned hd izle , Spartacus: War Of The Damned izle , Spartacus: War Of The Damned türkçe altyazılı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder