1 Ağustos 2013 Perşembe

Eski Dostlar izle – Stand Up Guys – Türkçe Altyazı HD izle



İzlemek için => Eski Dostlar izle – Stand Up Guys – Türkçe Altyazı HD izle
Eski Dostlar-Stand Up Guys Türkçe Altyazı izle filminde Al Pacino, Christopher Walken ve Alan Arkin gibi Oscar sahibi oyuncular son bir destansı gece için bir araya gelen emekli olmuş gangsterler olarak rol alıyor.Val (Al Pacino) ortağının ismini vermeyi reddettiği için yirmi sekiz yıl hapis yattıktan sonra dışarıya çıkar. En iyi arkadaşı Doc (Christopher Walken) ise Val’i almaya gelir. İkili kısa bir süre sonra ise başka bir eski dostları Hirsch (Alan Arkin) ile buluşur. Aralarındaki bağ her zamankinden daha güçlü olan üç arkadaş kaybettikleri ve şimdi yeniden kazandıkları özgürlüğü, aralarındaki sadakati ve geçmişteki güzel günlerini düşünürler.
Yaşlarına rağmen, kargaşa çıkarma yetenekleri hala mükemmeldir. Ancak arkadaşlarından birinin tehlikeli bir sırrı vardır.Eski bir mafya babası tarafından bir çıkmaza düşen bu adamın bundan kurtulmak için çok az bir zamanı var. Eski dostların efsanevi bir şekilde bir araya geldikten sonra, durumları daha da ümitsiz bir hal alır ve sonunda geçmişleriyle son kez yüzleşmek zorunda kalırlar.
FİLMSİTENİZ.COM iyi seyirler diler

Yönetmen : Fisher Stevens

IMDB Puanı: 6.5


İzlemek için => Eski Dostlar izle – Stand Up Guys – Türkçe Altyazı HD izle

Eski Dostlar hd izle , Eski Dostlar izle , Eski Dostlar izle - Stand Up Guys - Türkçe Altyazı HD izle , Eski Dostlar online izle , Eski Dostlar tek parça izle , Eski Dostlar türkçe dublaj izle , komedi filmleri , Stand Up Guys hd izle , Stand Up Guys izle , Stand Up Guys online izle , Stand Up Guys tek parça izle , Stand Up Guys türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder